Söker ni hjälp med metallarbeten, svets och smide? LYBAB är ett byggföretag på Lidingö som kan erbjuda olika tjänster inom svets och smide. Våra duktiga smeder utför både konstruktionssmide och dekorsmide.

Inför arbetet kan vi med hjälp av 3D-ritningar visualisera och komma överens om vilket resultat som önskas. Vi kan tillverka och montera säkerhetslösningar i form av t.ex. nätväggar, gallergrindar eller brytskydd på dörrar och fönster. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att under många år leverera metallarbeten med goda resultat till nöjda kunder, till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Men framförallt har vi stora återkommande kunder, inom offentlig förvaltning och företag inom bygg- och anläggningsbranschen.

För privatpersoner kan vi bistå vid ansökan om bygglov, tillstånd och liknande, om så behövs. För arbetet ges ROT-avdrag.

Se referensprojekt!

Tjänster Svets

Konstruktionssmide

Smederna som arbetar på vårt byggföretag på Lidingö utför konstruktionssmide utifrån våra kunders önskemål. Det kan t.ex. vara bärande balksystem vid nybyggnation av stålstommar till hus eller avväxling vid rivning av väggar.

Vi är ett byggföretag på Lidingö som kan erbjuda fullservice genom kontakter med arkitekter, konstruktörer och samarbetar med entreprenörer inom alla branscher som kan behövas för att färdigställa ert projekt. Privatpersoner ges ROT- avdrag.

Dekorsmide

Önskar ni dekorationssmide? Smederna på LYBAB utför smidesarbeten åt privatpersoner, företag och till offentliga platser. Exempel är smidesstaket, räcken, ornament och vi gör även smideskonstverk på beställning efter konstnärers förlagor. Med hjälp av 3D-ritningar kan vi i förväg gemensamt skapa oss en bild av hur det kommer att se ut.

Säkerhetslösningar

Kunder önskar ibland säkerhetslösningar i form av t.ex. nätväggar, gallergrindar, brytskydd och reglar. Vårt byggföretag på Lidingö kan hjälpa er att tillverka och montera dessa.

  • Skogskyrkogården

    Tillverkning av flertalet specialdesignade plåt- och smideskonstruktioner. Höga krav på såväl produkt som hänsyn under arbetets gång.

  • Stockholms Stadion

    Renovering av det anrika smidesstaketet runt Stadion. Demontering, transport, blästring, målning samt återmontering. K(Q)-märkt miljö med höga krav på korrekt utförande enl. byggnadsvårdens alla regler.