Söker ni hantverkare på Lidingö?

LYBAB är ett byggföretag på Lidingö som utför måleriarbete åt både privatpersoner och större fastighetsägare. För privatpersoner kan vi också bistå vid ansökan om bygglov, tillstånd och liknande. Arbetet utförs med ROT-avdrag.

Vi har fullservice genom kontakter med arkitekter, konstruktörer och vi samarbetar med entreprenörer inom alla branscher som behövs för att färdigställa ert projekt.

Behöver ni målare på Lidingö? Våra erfarna målare är vana att arbeta både i hem, med inomhusmålning, tapetsering och fönstermålning, och på offentliga platser som skolor och idrottsanläggningar.

Vi utför även utomhusmålning, tak- och plåtmålning samt industrimålning.
Vi är en målerientreprenör på Lidingö och tar uppdrag som kräver målning med alla olika slags färgtyper, både traditionella, linoljefärger och tvåkomponentsfärger, t.ex. epoxifärger.

En viktig del av LYBAB:s verksamhet är våra löpande målerientreprenader åt kunder inom offentlig sektor.
Se referensprojekt!

Tjänster måleri

Inomhusmålning

Att måla inomhus är roligt men det ska också bli snyggt. LYBAB är ett byggföretag på Lidingö med erfarna målare och vi hjälper er gärna, både er privatpersoner, fastighetsägare och företag.

Utomhusmålning

Alla är inte bekväma med att stå på en stege och själv måla sitt hus utvändigt. Det är också en tjänst som vårt byggföretag LYBAB tillhandahåller, till såväl privatpersoner som företag.

Vi utför målning av villor, målning av staket, stålkonstruktioner, betong och vägmarkeringar. Inget jobb är för litet eller för stort.

Fönstermålning

Att måla fönster tar tid och är inte alltid lätt. Vi är en byggfirma på Lidingö som kan utföra arbetet på plats eller montera ner fönster för målning i verkstad.

Vi målar både moderna fönster och äldre fönster med kulturvärde.

Tapetsering

Med nya tapeter blir rummen som nya. Vi sätter upp dem snabbt och rakt!

Tak- och plåtmålning

Tak- och plåtmålning kräver kunskaper om olika material, om förarbete, underarbete och utförande. Vårt byggföretag på Lidingö har professionella målare med sådana kunskaper. Vi har stora entreprenader på takunderhåll men utför även tak- och plåtmålning åt privatpersoner. Med ROT-avdrag för arbetet.

Industrimålning

Vi är konkurrenskraftiga och tidseffektiva i våra uppdrag inom industriell målning. Större stålkonstruktioner, betongelement, containrar, och lastbilschassin är exempel på vad vi målar.

  • Stockholms stadshus

    Målning i K(Q)-märkt miljö med höga krav på finish och försiktighet.

  • Stockholms Stadion

    Invändig och utvändig målning i publik K(Q)-märkt miljö.