Söker ni hantverkare på Lidingö?

Har ni behov av nybyggnation? Renovering? Om- eller tillbyggnation?

Vår byggfirma på Lidingö utför betongarbeten, snickeriarbeten, våtrumsarbeten, plattsättning – kort sagt, det ni behöver. Vi har fullservice, dvs kontakter med arkitekter, konstruktörer och samarbetar med entreprenörer inom alla branscher som behövs för att färdigställa ert projekt.

Inget för stort och inget för litet och för privatpersoner ges ROT-avdrag för arbetet. Vi kan också bistå vid ansökan om bygglov, tillstånd och liknande.

Vi utför allt för både bostäder och kommersiella byggnader.

Era önskemål, er budget, tidsplan och era visioner sätts i första rummet tillsammans med slutresultatets kvalité. Se referensprojekt!

Tjänster bygg

Renovering

Att renovera ett rum eller ett helt hus verkar enkelt, i alla fall när man ser andra göra det på TV. Men för att det ska bli bra krävs både gedigna kunskaper och erfarenhet. LYBAB, vårt byggföretag på Lidingö, har hantverkare som är proffs.

Om-och Tillbyggnad

När man ska bygga om och bygga till är det mycket att tänka på. Vår byggfirma på Lidingö har yrkesmän och samarbetar med entreprenörer inom alla de områden som behövs för detta projekt och hjälper gärna till.

Betongarbeten

Vi är ett byggföretag på Lidingö som utför betongarbeten, som att gjuta plattor till en husgrund, utbyggnad eller altan. Vi kan isolera och dränera. Vi reser stödmurar - platsbyggda eller murar som kommer i sektioner, vi kan laga murar, bygga nya murar med sprängsten och liknande efter era önskemål. Vi kan gjuta gångar utomhus eller gjuta fast markplattor.

Snickeri

Snickarna på vårt byggföretag, LYBAB på Lidingö kan allt ifrån att regla väggar, byta paneler till att tillverka fönsterbågar.

Våtrum & Plattsättning

Ett renoverat kök och badrum kan bli ett lyft i ett hem! Vi har BKR:s, Byggkeramikrådets våtrumsbehörighet.

Hantverkarna på vår byggfirma på Lidingö har stor kompetens och goda erfarenheter. Vi har genomfört många projekt och kan därför bistå med både inspiration och råd.

Vi kan installera golvvärmeslingor, gjuta golv, byta brunnar, lägga tätskikt samt installera och montera all inredning, belysning och VVS. Ni behöver inte söka andra hantverkare, som elektriker och rörmokare, och vi levererar garanti för hela arbetet.

  • Villa, Lidingö - totalentreprenad.

    Uppförande av villa från det första spadtaget till nyckelfärdigt hus.

  • Villa, Åkersbega - Totalentreprenad.

    Uppförande av villa från det första spadtaget till nyckelfärdigt hus.